Kartanon Grilli (Helsinki) - Megaburger

 Kartano -sanan kuulleessaan mieli vaeltaa Englannin maaseutujen rauhaan, jossa kettuja metsästetään koirien kanssa ja yläluokkainen puhetyyli kukoistaa. Mitään näistä et löydä Malminkartanosta, mutta älkööt anneta sen häiritä. Tärkeämpää on se, että menneitä aikoja kunnioittava grillikioski löytyy arvokkaalla "Kartanon grilli" -nimellä.

Oletteko muuten koskaan miettineet grilliannoksien nimiä? On olemassa tiettyjä klassisia nimiä kuten 'Megaburger', joka löytyy lähes jokaisen itseään kunnioittavan grillin menú-listalta. Ongelma on siinä, että tilatessasi lehtipihvin ravintolasta tiedät mitä saat. Mutta tilatessasi Megaburgerin, jää lopputulos aina arvailujen varaan. Voit ehkä olettaa saavasi enemmän pihviä/pihvejä, mutta siihen se jääkin.

Tällä kertaa Kartanon grillin Megaburger sisälsi 2kpl 100g pihviä, kananmunan ja juuston. Ei kuulosta hääppöiseltä, mutta burgeritornin rakennusta seuratessa kävi ilmi ettei kaikkia kortteja paljasteta kerralla. Gourmet-kokki sujautti väliin kolmea majoneesia, ja vähän salaattia näön vuoksi.

Maultaan burgeri oli tasapainoinen. Ehkä olisin kaivannut (kohtuu hyvälaatuiseen) pihviin hieman enemmän grillimaustetta, mutta positiivisena puolena muut maut pääsivät paremmin esiin. Täysin vastakkaisesti kuin edellisen kerran Kera grillillä, tämän grillin antimissa ei ollut sitä klassista "grillimakua". Tämä ei minua niinkään haitannut, koska jokaisella grillillä pitää olla oma ja erilainen identiteetti: Jos "grillimaku" on jonkin mielestä ainut oikea makumaailma, niin silloin kannattaa vain käydä jo aiemmin hyväksihavaitulla grillillä ja jättää grilliseikkailut muille.

Kuten aiemmin mainitsin, muut maut pääsivät paremmin esiin tässä kokonaisuudessa. Maku oli eräällä tapaa raikas, ja käytetyt majoneesit sopivat tähän lopputulokseen hyvin. Samoin salaatti toi, jos ei niinkään kaloreihin, niin ainakin makuun keveyttä. Mutta silti jotain hieman tummempaa potkua olisin kaivannut tähän lisäksi. Kunnon chiliburgereita tehdään hävyttömän vähän, ja ehkä jokin tulisempi soosi olisi tehnyt tästä huippuluomuksen. Nyt jäädään tasolle hyvä, muttei loistava. 

Maku: 3,75
Hinta: 3 (8,50€)
-R

Maku: 4
Hinta: 3,5
-A

Kommentit

  1. Olet pilannut hienon blogin. Tämä sivusto on tämän mainosmäärän takia lukukelvoton. Surullista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos palautteesta! Valitettavasti Blogger alustalla on hieman on/off mainokset, eli joku muu tekee päätökset mainoksien lukumäärästä. Jos mainosmäärät häiritsevät, suosittelen lataamaan jonkin ad blockerin tietokoneeseen tai luuriin. Esim. AdGuard toimii näppärästi.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Nanan Grilli (Espoo) - Super Maxi

Ahjon Grilli (Kerava) - Maxipekoni XL

Vaiveronkadun Kioski (Hyvinkää) - Vaiverolainen