Katamaran Grilli (Vantaa) - Hampurilaisateria

 

Grillien etsiminen ei ole aina helppoa - heillä harvoin on nettisivuja, ja Googlekin löytää niitä aina hämärästi ja hämärällä logiikalla. Miten siis löysimme Katamaranin? Selaamalla Eazybreakin karttaa toivoen lounasravintoloiden seasta löytyvän jokin uusi helmi. Tätä tapaa en tosin suosittele kenellekään, koska pohjaa ruoppaamalla ei löydä simpukoita, vaan ainoastaan jätettä. Mutta joskus sioillakin käy tuuri.

Tämä helmi oli nimeltään Katamaran Grilli. Kyseessä ei ollut katamaraani laiva, vaan erikoinen yhdistelmä perävaunua ja katosta. Ulkonäön ei silti kannata antaa hämätä, kyseessä oli täysiverinen grilli. Ruokalista oli ehkä aavistuksen sekava, mutta pienen pohdinnan jälkeen otimme turvallisen kuuloisen hampurilaisaterian. Tätä olisi tosin voinut nimittää kerroshampurilaisateriaksi, koska burgeri oli iso ja sisälsi pari pihviä. Ja nyt kun puhutaan pihveistä, on pihvit Katamaranin pihvi. Hämmästyttävästi (!) ne vaikuttivat itse tehdyiltä. En tiedä tämän houdini-tempun salaisuutta, mutta en vain millään usko näitä pihvejä saatavan kaupan pakasteesta. Pihvissä oli semmosta mummola-fiilistä parhaalla mahdollisella tavalla, ja niitä söi ilokseen. Ja tämä kuulkaa on asia, miksi jokaisen pitäisi käydä kokeilemassa Katamaranin tarjonta.

Muuten burgeri ei erottunut kilpailijoista: ihan hyvää perusgrilliainesta, johon itse olisin toivonut pihvin kaltaista wau-efektiä enemmän. Sooseilla ym. kikoilla tästä voisi saada tajuttoman setin aikaan. Mutta kuten olemme aiemmin puhuneet; jos perusgrillimaku on sinulle A ja O, niin Katamaran ei jätä kylmäksi. Grilli-Connoiseurit saavat kicksinsä paikan pihvien kokeilemisesta (ne joko vetoavat tai eivät). Ranskikset olivat kuin A. Le Coq: Ei niitä seuraavana päivänä muista.

 

Maku: 4

Hinta: 4,25 (12,90€)

-R

 

Maku: 4

Hinta: 4

-A

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Nanan Grilli (Espoo) - Super Maxi

Ahjon Grilli (Kerava) - Maxipekoni XL

Vaiveronkadun Kioski (Hyvinkää) - Vaiverolainen