Elvis Burger / SuperBurger (Vantaa) - Super Elvis




“JUMALAUTA MIKÄ LÖTKÖ!”



Kuvassa on Elvis Burgerin kruununjalokivi Super Elvis. Tämä hulppea suurmättö saa vegaanitkin ryhtymään lihansyöjiksi ja McDonaldsin tarjoukset maistumaan puulta. Luvassa on 5 sämpylää, 4 pihviä, 2 ananasta, 2 paistettua kananmunaa, jänöjussisalaattia ja Elvis Burgerin omat takuuvarmat sörsselit päälle. Tuo viimeinen, kastikkeen kostukkeet, luo niin päräyttävän makuelämyksen, etten edes tiedä mitä kaikkea se sisältää (luultavasti jotain Suomessa laitontakin).

Miltä se maistuu? Se maistuu niin hyvältä, että yhden anonyymin jopa eliniältä tuntuva 10 vuoden hampurilaiskielto on päättynyt sen maistamiseen sulotuoksujen takia. Tarkemmin fiilisteltynä Super Elviksen maku menee vuoristoratamaisesti makeasta suolaiseen, ja jopa viherpiipertäjät saavat lopussa palkinnon. Ehkä ylivertaisin Elvis Burgerin keksintö on lisätä chilikastiketta jokaiseen settiin, ja tämä toimii niin hyvin, etten ymmärrä miksei joka snägärissä ole vastaavaa käytäntöä.

Kaiken kaikkiaan, Super Elvis on vielä tämän jutun kirjoitushetkellä The one to beat, enkä parempaa hampurilaista ole löytänyt kenenkään keijon burgerimestasta. Toivottavasti jostain löytyy kunnon haastaja, jottei elämä käy tylsäksi.

R


Super Elvis on ehdottamasti se hampurilaisateria, joka kannattaa käydä testaamassa jos hiemankin pitää hampurilaisista. Hinnaltaan se on hieman kallis(7,80 €), mutta rahansa arvoinen. Super Elviksen selkeitä vahvuuksia on makujen paraati. On suolaista, makeaa ja tulista sekoitettu sopivasti sekaisin. Syöminen kannattaa aloittaa ns. hampurilaisen pohjasta ja siirtyä kohti päällistä. Tämä sen takia että lopussa oleva kaaliraaste palvelee antaen sen viimeisen suudelman ja samalla tuo helpotusta chilin ystäville.

Plussaa tulee hinta-laatu-suhteesta(isohko annos) ja tulisuudesta.

Pieni miinus tulee liiallisen sinapin ja ketsupin määrästä, mutta makuasia. Myöskin moitin päällimmäisen sämpylän kuivuutta, järjestään aina kuiva jos itse ei kikkaile salaatin kanssa.

Elvis Burgerilla myös valitettavasti vaikuttaa pitkälti kuka siellä on töissä yleisesti annoksen kokoon ja makuihin. Super Elvis on aina varma vaihtoehto, koska siinä laatu ei vaihtele.

A

Elvis Burgerin aukioloajat löytyy täältä.

Kommentit

  1. Voi kun olisit vielä laittanut aukioloajat (niitä kun ei helposti netistä löydy).

    VastaaPoista
  2. Palvelusta ei mainittu mitään ja se on usein äärimmäisen röyhkeää ja kiusallista. Asiakkaita syytetään omista virheistä ja heitellään asiattomia kommentteja. En ole koskaan kokenut missään grillissä näin surkeaa palvelua. Pöperöt on hyviä, mutta ei surkean kokemuksen arvoisia.

    VastaaPoista
  3. Eipä ole koskaan tarvinnu moittia näiden asiakaspalvelua :-)

    VastaaPoista
  4. Eipä moittimista tuosta Elviksestä. En tiedä millaista kohtelu on koska olen käynyt elämäni aikana vain kerran ja se kerta oli tänään. Voin suositella koska on parempaa kuin mikään hesen tai mäkin ateria.

    VastaaPoista
  5. Ala-arvoiseksi mennyt kyseisten juippien toiminta grillillä. Palvelu on kuin vihaisen teinin kanssa yrittäisi keskustella

    VastaaPoista
  6. Oikein maukasta sapuskaa, eikä kamalan kallista.

    VastaaPoista
  7. Olen asioinut kahdesti ja kolmas kerta jäi kesken koska kehoitti minun mennä syömään muualle. Ihmetteli miksi toinen tulee mukaan ja toinen syödään täällä, vaikka kyse oli siitä että ne maksetaan erikseen. Väsyneenä ja nälkäisenä en jaksanut kuunnella moista vaan poistuin. Odotin että olisi huutanut perään että anteeksi tai vastaavaa mutta ei..


    Suositteln jokaiselle, joka provosoituu herkästi. Ihan sama oletko isokokoinen vai pieni, sinulle tullaan avautumaan. Toivon kaverille asiakkaaksi jonkun ABC kerhojen jäsentä ilman liivejä tai vastaavaa..

    VastaaPoista
  8. Huonon asiakaspalvelun takia ovat jo monet lopettaneet asioinnin Tikkurilan Elvis Burgerissa. Töykeää ja ala-arvoista asiakaspalvelua, josta ei saa kuin huonon mielen. Ruoka ei ole sen arvoista. En suosittele.

    VastaaPoista
  9. on se vaan helvetin ihme tämäkin juttu, itse oon kaks kertaa käyny kyseisellä elvis-burgerilla vantaalla ja molemmilla kerroilla on ollut palvelu erittäin asiallista.

    VastaaPoista
  10. joo samaa ihmetteln minäkin, oon käynyt monta vuotta ja saanut tosi hyvää palvelua sekä ruokaa.. jos olet rasisti tai jostain muusta syystä et tykkää paikasta, niinälä käy ja lopeta paskan jauhaminen netissä, helppohan se on puhua ku naama pysyy piilossa.

    VastaaPoista
  11. Olen käynyt jo varmaan sata kertaa ja varmaan 30 kertaa päättänyt etten enää käy paskan palvelun takia jostain kumman syystä sitä vaan menee hyvien ruokien takia aina uudelleen.. Välillä siellä ollaan kuin naantalin aurinkoa ja välillä kuin olis myrkyn nielty ????

    VastaaPoista
  12. Juu, kyllä siellä palvelu vaihtelee ja itse olen myös käynyt siellä vuosia. Välillä puhutaan ja vaihdetaan kuulumisia, sitten ei edes moikatakaan.. Syytetään asiakasta niiden virheistä, kun ei korttikone toimi. Kun kone resetoitiin, niih kummasti toimi. Siinä vaiheessa kyllä pyydetään asiakkaalta anteeksi, mutta ei ja jatketaan epäasiallista käytöstä. Minun kohdalle se ei käynyt. Jos niin kävisi, saisi kuulla kunniansa :D Enkä ole rasisti, on sitten tumma, vaalea tai mikä. Niin samanlaisen palautteen kaikille antaisin.

    VastaaPoista
  13. Ymmärrän kritiikkiä palvelusta, mutta parhaiten Elvis Burgerin (Nykyisin Superburger) voi kokea iltaisin n. klo 19 jälkeen. Eri tekijä, eri maailma

    VastaaPoista
  14. Itse olen aina välillä hakenut Elvis Burgerin lounaaksi klo 12 aikoihin ja tämä on edelleenkin riski. Kuten R ylemmässä kommentissa sanoikin iltojen vakiotekijä on huomattavasti parempi ja ruoka reippaasti maukkaampaa sekä isommilla annoksilla. Täytyy myös muistuttaa, että Super Elviksen hinta on nykyään 9,80€

    VastaaPoista
  15. Juu on ihan hyvää kakkaa mun mielestä

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Nanan Grilli (Espoo) - Super Maxi

Ahjon Grilli (Kerava) - Maxipekoni XL

Vaiveronkadun Kioski (Hyvinkää) - Vaiverolainen