Hiljaiselon syy

Muutaman grillin testattuamme(monta joista on teksti jäänyt kirjoittamatta), emme ole vain löytäneet Vantaalle sijaitsevalle Elvis-grillille voittajaa. Monessa paikassa annos on ollut ylihintainen niin annoksen koon tai sen sisällön takia. Tämän takia olemme pelanneet varman päälle ja käyneet käytännössä vain Elviksellä tai vastaehtoisesti McDonaldseissa.

Olemme yrittäneet löytää muutamaa uutta varteen otettavaa grilliä testattavaksi. Suunnitelmissa on ainakin testaa pari uutta Helsingissä.

Vaikka blogimme tarkoitus on testailla grillejä, niin tulemme lähiaikoina testaamaan myös Espoossa sijaitsevan Chili's ravintola/Diner:in

AS

Kommentit

  1. Kannattaa käydä klaukkalan original rolssis! siel on kunno mätöt

    VastaaPoista
  2. Kannattaa käydä Hakunilan ostarilla sijaitsevalla Hotgrillillä, syömässä megakebab burger, loistava paikka..

    VastaaPoista
  3. Suosittelen tekemään itse. Oikein paistetut 150 gramman medium jauhelihapihvit, lempitäytteet ja omat soossit. Voittaa Elviksen sekä laadussa että hinnassa.

    VastaaPoista
  4. Klaukkala Original Rolssi on niiiin hyvä että voi pojat ja tytöt. Louhelassa myös Ullangrilli on ollut pop. Nyt sitä tönöä ei ole enää pystyssä, mutta sama mesta on tulossa, viereiseen isompaan rakennukseen ja sisätiloihin=).

    VastaaPoista
  5. Huonon asiakaspalvelun takia ovat jo monet lopettaneet asioinnin Tikkurilan Elvis Burgerissa. Töykeää ja ala-arvoista asiakaspalvelua, josta ei saa kuin huonon mielen. Ruoka ei ole sen arvoista. En suosittele.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Nanan Grilli (Espoo) - Super Maxi

Ahjon Grilli (Kerava) - Maxipekoni XL

Vaiveronkadun Kioski (Hyvinkää) - Vaiverolainen