Road Star (Korso) - Policeman

Tämä Road Star-niminen grilliapaja sijaitsee kaikille tutussa Korsossa. Nimittäin vaikka asuisit Rovaniemellä, olet mitä todennäköisimmin kuullut Korsosta ja niistä lukemattomista vitseistä, joita tämä Vantaan kruununjalokivi synnyttää tasaiseen tahtiin. Jätetään silti niiden kertaus toiseen kertaan, ja keskitytään mieluummin siihen mikä on tärkeää: Grillimättöihin!

Road Star on sinänsä erikoinen grillikoju, että täysin vastaavalla tarjonnalla (ja ulkoasulla) löytyy toinenkin Road Star, ja se sijaitsee Tuusulassa. Vaikka olemme kerran käyneet Tuusulan kojulla, niin emme osaa suoralta kädeltä sanoa, miten nyt arvosteltava Korson grilli vertautuu siihen. Luultavasti grillien laatu on suurinpiirtein samaa, jolloin selkeää eroa ei pitäisi paikkojen välillä olla. Tämänkertaisella reissulla päädyimme Policeman-burgeriin, joka sisältää 2 pihviä, munan, juuston, salaatin (kiinankaalia), ketsupin ja majoneesin. Ei siis mitään sinänsä erikoista seassa, muttei toisaalta laskukaan päätä huimannut noin 5 euron satsauksella.

Jos otetaan ensiksi käsittelyyn tuo kiinankaali, niin on hyvä syy, miksi välillä kannattaa pitäytyä perinteissä. Ei se täysin susipaskaa ollut, mutta ei se rouskutussalaatti vaan sovi samalla tavalla hampurilaisiin kuin normaalisti tarjoiltava lehtisalaatti. Toinen pettymys paljastui pihveistä, jotka olivat kuin suoraan marketin hyllyltä. Jo ulkonäöstä pystytte näkemään, ettei nyt ole tarjolla grillipihvien crème de la crèmeä. Olen syönyt pahempaakin (muistelen sinua AG Nummela!), mutta koulupihvien tasolle nämä jäivät. Jos taas mietimme ulkonäköä, niin nuo sämpylät näyttävät niin kuivilta, ettei edes naapurin mummo saisi tehtyä niistä korppujauhoja. Onneksi todellisuus oli tällä kerralla kuvia ihmeellisempää, ja koostumus oli siedettävän pehmeällä tasolla. Kuivuus ei siis vaivannut sämpylöitä, mutta valitettavasti burgeri olisi tarvinnut hieman lisää toisenlaista majoneesia luomaan tarvittavaa kosteutta burgerin alapäähän. Muistakaa kotisankarit, ketsuppi ei tähän tarkoitukseen käy!

Ei tämä täysin huono lihalätty silti ollut, perusmaut olivat kutakuinkin kohdallaan ja ei itkettänyt tätä syödessä. Silti muistiinpanojeni loppukaneetti sopii tähän: "Aika perusburgerin maku"

Maku: 2,5
Hinta: 3 (4,95€)
-R

Korson Road Starrilla valitsimme Policeman-hampurilaisen ja jäimme odottamaan annoksen valmistusta. Yllätyin positiivisesti kuinka nopeasti annos valmistui, vaikka jäin odottamaan hieman isompaa annosta. Lyhyen valmistusajan reseptiksi paljastui annosta tarkemmin tarkastellessa einesainekset. Tämän takia Policeman toi jatkuvasti mieleen markeiteissa myytävät 1€ eineshampurilaiset. Hampurilaisessa oli kyllä kaikkea ihan riittävästi, jos niiden määrää verrataan annoksen pieneen kokoon. Annos ei ollut kuiva, mutta heikot ja ehkä jopa halvat einesainesosat eivät vain päästäneet otteestaan irti.

Policeman-hampurilainen sakottaa esikuvansa mukaisesti lompakkoa n. 5 € edestä, joka on aika paljon eineksistä kootusta ja pienehköstä hampurilaisesta. Perusmaut ovat ihan kohdallaan ja paremmilla ainesosilla arvosanat olisivat siellä kolmosen tietämillä, mutta nyt jäädään kakkosella alkaville numeroille. Kehoitukseni on kokeilla jotain muuta annosta kuin hampurilaisannosta.

Maku: 2,0
Hinta: 2,0
-A

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Nanan Grilli (Espoo) - Super Maxi

Ahjon Grilli (Kerava) - Maxipekoni XL

Vaiveronkadun Kioski (Hyvinkää) - Vaiverolainen