Auto Grilli (Hyvinkää) - Drive-In (on lopettanut toimintansa)


"The King Elvis!" Oli ensimmäinen ajatus kun näin Drive-in hampurilaisen Auto Grillillä. Hämmentävän samaan tyyliin kasattu pakkaus kuin SuperBurgerin Super Elvis tuo ajatuksiin mielleyhtymän lukuisista kuninkaan imitaattoreista. Tämä ei silti ole huono asia: samalla tavalla kuin imitaattorit pitävät yllä Elviksen muistoa, on poikittaishampurilais-konseptin leviäminen grillien keskuudessa ainoastaan positiivinen ilmiö. Miten muuten pystyt järkevästi kasaamaan, ja eritoten syömään megalomaanisen isoja hampurilaisia? Ja Drive-in on helppo luokitella isojen joukkoon: 4 pihviä, 2 juustosiivua, 2 ananasta, 2 kananmunaa, 2 kinkkusiivua ja 5 sämpylää.

Alkuvaikutelma oli erittäin lupaava. Kuten kuvasta huomaa, majoneesien määrä on terveellisellä pohjalla. Ei eksytty danger zonelle tarjoamalla pelkästään ketsuppia ja sinappia, vaan reippaasti tököttejä monista eri pulloista. Näiden majoneesien maku jätti silti hieman toivomisen varaa: tuntui että eri majoneesit olivat liialti samankaltaisia, ja räjähtävä svengaavuus Super Elviksen tahtiin jäi saavuttamatta. Mehevyys saa siis puhtaat paperit, mutta tarvittaisiin lisää makua ja makeutta majoneeseihin poistamaan eräänlaisen tummuuden ja pienen tunkkaisuuden tästä makujen paletista. Mutta onneksi hampurilaisen ainesosat olivat erittäin hyvin paistettuja, tuoden niiden makua hienosti esiin taustalla. Kaiken kaikkiaan onnistunut hampurilainen, mutta kuten maailmassa ylipäätään: Elvis-imitaattorien on vaikea voittaa alkuperäistä kuningasta.

Paikkana Auto Grilli oli erittäin viihtyisä pieni hieno lasinen koppi, ja varsinkin palvelun taso saa erikoispapukaijamerkin innostuneisuudestaan. Suositellaan kaikille hyvinkääläisille, muille makumatkailijoille pienellä varauksella.

Maku: 3,5 hampurilaista
Hinta: 2,5 hampurilaista (12€)
-R


Drive-In -hampurilainen on ehdottomasti suurimpiani hampurilaisia. Se jopa voittaa Super Elviksen ( Superburger / Elvis Grilli, Vantaa) ainakin paperilla, kun tutkitaan täytteiden määrää. Drive-In tarjotaan samantyylisesti kuin Super Elvis eli hampurilainen tarjotaan pediltä, josta se syödään haarukalla ja veitsellä.

Hampurilaisessa on kaikki menestystekijät menestykseen, mutta valitettavasti hampurilaisen täytteitä leimasi mauttomuus. Raaka-aineissa ei itsessään ollut mitään vikaa, mutta ainakin suolan, ja ehkä lisäksi jonkinlaisen maustesekoituksen, puute pihvien sekä kananmunien päältä teki niistä "tylsää" syömistä. Tätä puutetta ei korvaa hampurilaisen päälle levitettävät 2 erilaista majoneesia ja ketsuppi sekä sinappi. Hampurilaisen salaatti-osio koostui kaaliraasteesta, tomaateista ja kurkuista. Kaaliraaste vaikutti hieman kuivalta, mutta tämä tunne johtui raasteiden liian suuresta koosta. Kaalista olisi mahdollista ottaa huomattavasti enemmän mehukkuutta ja makua irti, kunhan kaaliraaste olisi mahdollisimman pientä suikaletta.

Drive-In on kooltaan suuri hampurilainen, joka ontuu hieman toteutuksessa ja tämän takia hampurilaisen hintalaatusuhde jää matalaksi (12 €. Vertailun vuoksi Super Elvis on kirjoitushetkellä 9,80€). Pienellä makumaailman ja täytteiden hiomisella hampurilainen antaisi asiakkaille syyn tulla kauempaakin nautiskelemaan Drive-Inistä.

Maku: 3 hampurilaista
Hinta: 2 hampurilaista
-A


HUOM! Grilli on lopettanut toimintansa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Nanan Grilli (Espoo) - Super Maxi

Ahjon Grilli (Kerava) - Maxipekoni XL

Vaiveronkadun Kioski (Hyvinkää) - Vaiverolainen